Idé

Nu har jag kommit fram till hur jag ska göra med denhär bloggen, som ni ser så kan jag inte hålla det jag sagt om att jag ska börja uppdatera massor. Därför tänkte jag göra såhär att jag bloggar efter tävlingar och lite när jag känner för det, lägger upp lite bilder och filmer och sånt. Tror det kan bli bra istället för att jag inte gör det alls!
 

Bilder Tierp 1,10 Torsdag

Tagna av Gunnel Hedberg

Sommarbilds tävling på ponnysanning

Såg att ponnysanning körde igång en tävling med bästa sommarbild så jag skickade in en bild mest för att se hur det går... Jag skickade in denna bilden
 

Tillbaka

Tänkte komma igång nu igen. Den här veckan börjar alla träningar igen. På måndagar ska jag rida dressyr för Lena och varannan onsdag ska jag träna hoppning för Lena och varannan onsdag ska jag träna för Lotta Schultz/Sjöberg. Sen när jag inte har för mycket tävlingar och sånt så ska även Sandra komma och träna mig. Tror det här kommer bli super bra upplägg. Jag känner verkligen att det ger jätte mycket att träna för Sandra, hon vet precis hur jag ska rida honom. Kolla bara på det här hur bra det blir när hon är i farten...
 
 

Tillbaka igen med ny häst

Efter en ganska så lång bloggpaus täntke jag börja blogga igen! Cindy åkte 21 juni, väldigt jobbigt men hade hunnit vänja mig vid att hon skulle åka. 
 
Den 30 juli var vi ner till skara och beskitade och hämtade hem min nya storhäst Hot Shot.
 
Hotten som han kallas är en valack född -04 efter Qalle. Gått MSV C med vinster och placeringar, 1,10 med vinster och placeringar + debutant fälttävlan. Han är 1,67 hög så ganska lagom som första storhäst. Målet med honom är att lära känna honom och komma igång med lite träningar, red min första i torsdags som gick bra. 
 
Har planerat in en tävling om över en månad men är lite osäker på vilka klasser jag ska rida, är anmäld både en L:B och en L:A. 
 
/ Olivia

Jag kommer att sakna dig resten av livet


Prince är hemma igen

I onsdags kom jag hem från öland efter 7 timmar ensam i en buss, jag har haft det toppen bra även om det inte blev så länge. När jag kom hem tittade jag på hoppingen från os. När det var klart packade jag om och så åkte jag och mamma upp till Prince och red när vi kom dit. Då fick jag massor med hjälp av sandra. Senare knoppade jag och fixade honom fin inför tävlingen.
 
Resultat:
 
1,10 torsdag: Framhoppningen var katastrof och jag hittade inte en enda bra distans till oxern men det släppte jag helt när jag gick in på banan för då var det bara att ha bra galopp med mycket tryck och rida med sätet och benen och mest hålla i med händerna. Det gick helt enligt planen och i omhoppningen gasade jag lite men inte alls mycket och tog ganska snäva svängar men inte de allra snävaste. Jag gick iaf in på en andra plats när rittten var klar men petades ner till tredjeplatsen. Men efter att det har gått skit de senste tävlingarna så var jag väldigt nöjd.
 
 
 
1,20 fredag: Framhoppningen gick lite bättre men inte helt hundra. Jag gick alltså in på banan med en bra känsla och tanken gick åt att galoppera hela vägen, driva med säte och ben och inte släppa tyglarna. Exakt samma som dagen innan. Jag redoch red hela vägen och häsen hoppade superhela rundan och var i någon bom men den låg kvar, jag satte första nollan i 1,20 och blev trettonde placerad. Jag var hur glad som helst... :D
 
 

Veckans planer

Prince åker till Tierp imorgon och står hos sin gamla ägare där i till nästa lördag. Jag åker till ö**** och är där till på onsdag då jag åker hem och sen på torsdag-lördag tävlar jag Prince i Tierp. Orkar inte berätta varför vi gör dethär med Prince men jag tror att det är bäst för alla oss som är inblandade!


Du var det bästa jag hade

 

Dagens stalloutfit

Väst: kingsland Tröja: bikbok Ridbyxor: mountain horse Ridstrumpor: hööks Allt från olika märken men matchar bra ihop!


Jag älskar dig i vått och torrt


Bildbomb

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0