Öland

Sitter på Öland = ingen 3G mottagning = ingen bloggning. Tyvärr kommer jag vara här till slutet av juli... Kommer kanske kunna blogga någon gång ibland men det kommer inte att vara ofta.

Det var något alldeles extra med dig


De senaste dagarna

Har spenderats med mina fina vänner i stallet. Det har varit ridläger med 24 barn som har haft massor med söta b och c ponnyer med sig. Vi som har jobbat har även sovit i stallet från måndag-onsdag. Vi gjorde ett bra system med hur vi skulle dela upp grupper på alla som har hjälpt till, vi var två per grupp och sen även några som hjälpte till med allt och alla. Jag var mest nere vid ridbanan och hjälpte Elsa och Minna som alltid står i stallet och Emily hjälpte de i vår grupp som stog uppe i stora stallet. Eftersom jag mest var nere vid ridbanan så blev jag oftast  pilot på de hästar som slängde av barnen. Vi som hjälpte till fick också en hoppträning för Maria i tisdags då fick jag ta en av de busiga små bponnyerna och hoppa den och den skötte sig superbra. 
 
Vi hade spökrunda i tisdags också där jag var ett spöke uppe på en kulle och så tog jag med mig tindra som jag släppte ut lite längre lina på när barnen gick förbi och började skrika försvinn.... De flesta blev vettskrämda då jag hade mina svarta regnkläder som täckte hela mig + luva över huvudet och sen en mask som jag fick låna. Man såg alltså inget annat på mig utom händerna. 
 
Prince mår iallafall bättre nu efter att han fick kolik men ska gå/skrittas i några dagar. 
 

Stackars häst


Bilder runstenhoppet


Duktig häst!

4:a i 1,10 och 6 fel i 1,20, nöjd ryttare!


Fina häst tack för att du finns!


Fixar filmer

Imorn bär det av till hästen för att provrida en andra gång, ska bli kul!
Just nu fixar jag lite filmer på Cindy, hinner inte bli klar idag men lägger upp dom imorn eller på söndag!
Hann förbi en sväng på till Myone och fick med mig en ny tävlingströja från Kingsland och lite hästgodis :)
/Olivia

dagens skolavslutnings outfit






Nytt i hästgarderoben!





Röd animo kavaj!!!! :D









Träns från John Whitaker





Dyón gummityglar



stigläder



sporrskydd

Tack mammi för prylarna! :) <3

Bilder från klassens dag- tisdag




















Jag och Prince är anmälda till...

vår första dressyrtävling. Det blir en LB:2 på en kombi tävling på öland, jag rider alltså 1,05 och 1,10 hoppning ena dagen och en LB:2 dressyr den andra. Det ska bli riktigt kul och spännande, det blir även Prince första i livet. Nu får jag alltså träna mycket dressyr även om dressyrträningarna är slut för i vår.

Tävlingen är 8-9 juli på Åkerbo.



Jag och Buster på samma tävling 2010, då kom vi näst sist i dressyren (LB:1) men vann hoppningen (LB).


Massage

Idag fick min lilla Prinskorv massage, han hade tydligen varit fin. Innan hade han börjat få lite ont i ryggen men efter att han fick tillbaka hans gamla som Sandra hade på honom och stutat rida i dressyrsadeln så har det tydligen blivit bra igen vilket är skönt. Vänster fram var det tydligen också något litet i men det kunde varit rester från hovbölden som han hade för ett tag sedan. Allt hade tydligen blivit bra eller bättre vilket gör mig bra för då känns det som jag rider honom bra.

image description


Mot stallet

Idag fick jag sommarlov!!! Äntligen, fast ettan har gått riktigt fort känns som jag börja igår. Så idag skulle jag egentligen haft en hästledig dag för att åka till stan på kvällen med klassen, men istället blir det att grilla och mysa på en äng jätte nära stallet, så det blir bra det med!
Så därför hinner jag till stallet och promenera själv med lille hästen som åker om 1 vecka och 2 dagar. Känns väldigt konstigt och jobbigt. Kommer sakna henne jättemycket!
Tänkte lägga upp ett inlägg om tiden jag haft henne med lite filmer bilder och sånt nu när jag har lov :)
/Olivia

Startlistor- Runstenhoppet


RSS 2.0