Cindy 29 januari

När jag skulle hämta Cindy idag i hagen kom hon inte som hon brukade när jag ropar. Fick gå och hämta henne en bit in i hagen där hon stog och mös i solen, ville inte alls följa med in och såg jätte sur ut när jag satt fast henne. Men sen red vi ut och då blev hon glad igen! Red ut med Moa som ska ta hand om Buster och Sofia som ska ta hand om Prince när Emma är borta nu några dagar. Red den vanliga rundan och det var jätte fint väder. Pigga och glada hästar kan man säga i alla fall!
Imorgon ska jag rida dressyrlektion på Miranda! Ska bli jätte kul, var ju 3 månader sen jag tränade för tränare sist! Cindy ska också få ett dressyrpass.
//Olivia

Prince igår
















Olivia den duktige!

Känner att Olivia är jätte duktig på att uppdatera jämfört med mig. Har haft hur mycket som helst att göra i skolväg och sen har morfar och hans fru varit hos oss och hälsat på så jag har varit lite social med dom.

Just nu sitter jag med massor av nior på en buss på väg till Tandådalen. Vi ska vara där till på torsdag. När jag är där så sköter Sofia och mamma om Prince och Moa och Jossan, Buster. Kommer självklart sakna dom massor!

Nu ska jag sova eller hitta på något annat!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3192756/images/2012/pic_186727757.jpg" class="image">


A single rose can be your garden, a friend can be your whole world


Hej jag heter Annelie....

Busringde nån till mig nyss, missade samtalet men dom lämnade ett litet gulligt meddelande.
Har lyssnat på det två gånger haha det är så kul.
"vill du posera för tidningen Häst & ryttare med din häst Cindy, hon är ju så populär"
har 3 misstänkta...
/Olivia

Cindy 28 januari

Skrittade ut cindy en sväng och red lite på ridbanan sen. Red runt lite bara och gjorde inget speciellt. Hon var inte lika stel i höger idag så det var bra! Skrittade och travade bara och var ute i kanske 45 minuter. Tror jag rider ut imorn också för det är ju lika bra att passa på när det är ljust. Nu ska jag kolla på gladiatorerna.:))
tjingeling

plugg, plugg och ännu mera plugg

Har varit i stallet på förmiddagen men skriver om det sen för nu ska jag plugga. Har jätte mycket jag ska göra:

- Samhälls + Historia rapport
- Skriva ihop en enkät
- Öva på ett tal om barnarbete
- Översätta 3 spanskatexter
- Räkna matte
- Läsa minst 40 sidor i engelskaboken
- Filmanalys om en religionsfilm

Tror jag måste börja nu heheh, orkar verkligen inte plugga är redan skoltrött och det är typ en hel termin kvar till sommarlovet?


Kaos på mitt skrivbord hahhaha

//Olivia


Saker att köpa på Göteborg horse show

I år ska jag för första gången åka till Göteborg horse show! Ska blir jätte kul! Vi är där i tre dagar och går på horse show på söndagen. Ska kolla på lite olika saker och bland annat det här:
//Olivia

Dressyrpass

Red dressyr på cindy i en timme med framskrittning och avskrittning. Hon var faktiskt väldigt duktig idag! Lite stel i höger sida så fick jobba lite mer där men ändå fin! Fram tills jag började galoppera var hon väldigt lugn men efter första galoppen blev hon genast mycket piggare. Men jobbade mycket med halter, skänkelvikningar och övergångar för att få henne lugn och avslappnad. Innan hon fick kotledsinflammtionerna gick hon gärna och gungade med huvudet lite fram och tillbaka i traven, även fast jag hade en stilla hand. Men hon kändes väldigt stabil i formen idag!
Schabrak: Blått med broderat Cindy Star
Lindor: Vita bucas
Benskydd: Vita catago
Träns: Dyón working collection med platt nosgrimma + tyglar från Hööks
Dåliga bilder, men dom är tagna med Iphone i ridhus så det blir inte så mycket bättre än så. :/
//Olivia

Ni har väl inte glömt frågestunden??

Klicka på denna text eller bilden för att komma till frågestunden!

image description

Torv är gott

Jag la in en ny torvbal i tisdags när jag mockade. Mockade med Cindy i boxen och då började hon att äta på torvbalen haha. Så här såg det ut:


Stallet igår

Emma hittade en mikrofon-morot, hahah. Så här kul att hon med den...


Tur på fältet

Idag blev det en tur på Prince på samma fält som jag red Buster på igår. Tror att han tyckte att det var skönt att få komma ut då han inte har gjort det sen i lördags. Red först ett varv i trav och sen två i galopp, ett åt varje håll. När jag hade ridit så mycke så hade jag bara ridit i en halv timme så på vägen tillbaka till stallet så gick vi in på ridbanan och så red jag 10 min till där. Ställde inga krav alls idag utan han skulle mest bara få springa av sig och få komma ut. 



//Emma

Dressyrpass

Miranda red jag i 40 min. Hon var väldigt stel och trött så blev ett väldigt kort pass. Hon var ganska tjurig och tjaffisg i munnen, men hon tog bättre stöd på bettet mot slutet. Gjorde lite ökningar och sidvärtsrörelser och jobbade mycket på 8-volt. Skrittade och travade bara.

Cindy fick vila idag bara en kort promenad i ridhuset. Borstade och fixa bara med henne. Imorn blir det dressyr i ridhuset!  

sitter vid min skoldator så det får bli en gammal bild!



//Olivia

Morgon i stallet

Cindy verkade vara bra! Inte varm alls i benen så det var skönt. Hon var jätte orolig när jag kom för hon var ensam i stallet som hon hatar. När jag släppte ut henne stod hon bara kvar och tittade på mig tills jag gick därifrån, sötnosen!


RSS 2.0