Moa är bäst!


Inbokade tävlingar

2-3 augusti Runsten 1,20 1,20 (runtomkring klasser på ponny sm)
9-11 augusti Tierp 1,10 1,20 1,20 1,20
2 september Märsta 1,10 1,20
15 september Värmdö 1,15 1,20 (dm för juniorer)
 
Kul sen sommar/höst med roliga tävlingar! 
 

Resultat åkerbo kombi

Dressyr dag 1: Han kändes väldigt mjuk och fin på fram ridningen och jag kunde mest glida runt och känna att jag hade tävlingens finaste häst. Det är då man inte förstår varför man ska rida fram i en timme innan. Jag passade på att träna på några delar av programmet och att han skulle vara lydig för minsta lilla hjälp som jag gjorde. Väl inne på banan så blev han lite för öppen i formen och jag råkar såklart klanta till det med att göra en halt på fel kort sida. Vilket gjorde så att jag fick två straff poäng såklart, i och med det felet så sumpade jag den delade vinsten och det blev en delad tredje plats istället. Men jag kan inte skylla på någon annan än mig själv och jag är jätte nöjd med insatsen om man bortser från det. Det var Prince allra första dressyrtävling och min andra, man kände sig extra duktig när dommaren säger till mig på prisutdelningen att hon fastnade vi honom och tyckte att han hade väldigt fina gångarter. Då känner man sig stolt över hästen. Vi slutade på 63,67 % och en delad tredje placering, med det lädde jag kombin.
 
 
Hoppning dag 2: Red först en 1,05 där jag körde vinna eller försvinna metoden och såklart misslyckades jag och fick ett stopp på första i omhoppningen för att jag kom för parallellt med hindret och släppte stödet i tygeln. Det är bara att inse att jag har en alltför lydig häst som inte hoppar om jag inte säger till honom. 0+4 fel
 
Red sen en 1,10 som var med i kombin och därför ville jag seafa lite och hellre komma tvåa än att ha ett skit pet och komma utanför placering. Det blev som jag ville och jag gjorde alla svängar som gick utom den där jag misslyckades i klassen innan. När jag gick i mål så gick jag upp i ledning, men sen kommer sista ryttaren in och slår min tid pga att hon gjorde den svängen som jag inte gjorde. Jag kom alltså tvåa men hade tur att hon inte var med i kombin. 0+0 fel andra placerad
 
Med en tanke på att jag ledde kombin innan hoppningen och jag var bäst av de som var med i kombin i hoppningen så vann jag hela kombin.
 

Back in business!

Jag kom hem från öland igår efter en lång bil resa, det tog ca 7 ½ timmar. Prince skötte det exemplariskt och tyckte att det var hur skönt som helst att gå ca 30 min i en hage efter. Sen fick han gå in i sin vanliga gamla box bredvid Allan och en fortfarande tom Buster box. Jag packade inte upp ett smack igår såjag har lite att göra idag. Jag ska smörja det som jag inte ska använda idag hade jag tänkt också, det är välbehövligt. Senare är det inplanerat en uteritt med mina tjejer, Olivia, Sofia, Moa och Emily.

När jag kommer hem från stallet så ska jag skriva ihop resultat och fixa en bild bomb från sommaren, det är vad ni har att vänta er ifrån min sida idag.
 
Hoppas att Olivia kommer igång med bloggandet snart också.
 

RSS 2.0